Retki Merikarvialle teatteriin 7.7.2024!

Porin Karhuretkeilijät ry ja Porin Työväenyhdistys ry järjestää yhteistyönä retken Merikarvialle, Krookan merenrantanäyttämölle katsomaan hauskaa maalaiskomediaa Turvetta ja timantteja.

Retki tehdään 7.7.2024 ja matkalle lähdetään vanhalta linja-autoasemalta klo 12.15.
Näytös alkaa klo 14.00 (kotiin lähdetään heti näytöksen loputtua)

Matkan hinta on 20 € sisältäen kuljetuksen, teatterilipun ja väliajalla kahvi/tee + pulla.
Ilmoittautumiset ulla.pynna@pori.fi tai p. 0400 49 28 68

Paikkoja on 30 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Maksu tilille POKARE FI23 5700 0220 0791 74 15.6. mennessä, viestiin lähtijöiden nimet.

Tietoa näytelmästä:

Kesällä 2024 Ouraooppera- yhdistys ry esittää viime vuoden katsojaennätyksiä rikkoneen Mooseksen
perintö -näytelmän jatko-osan TURVETTA JA TIMANTTEJA upealla merenrantanäyttämöllä Merikarvialla.
Näytelmän ohjaa Aa-Pee Söderdahl.
Kuusniemen tutuilla tantereilla seikkailevat tässä tv:stä tutun komediasarjan osassa mm. huoltamoyrittäjä
P.A Turpeinen, kanttori-urkuri Piiparinen, liikemies Hakkarainen paikkakunnan virkavaltaa unohtamatta.
Vaan mitä Hakkaraisen vesibisnes tuokaan tullessaan ja mitenkä Kylmälehto liittyy taas lähes tulkoon kaikkeen?

Tervetuloa kokemaan hetki ihastuttavan musikaalisen komedian parissa!